Skip to main content
system_breadcrumb_block
system_main_block

NEPCon получи одобрение за RSPO сертификационен орган

By nn@nepcon.org

NEPCon получи акредитация за сертификационен орган по RSPO (Кръгла маса за устойчиво палмово масло). Одити на веригата за доставки (наричани Supply Chain Certification Systems, SCCS) могат да бъдат извършени във всички страни с изключение на Канада, Китай и САЩ.

 

Кръглата маса за устойчиво палмово масло е нестопанска инициатива с множество заинтересовани страни, която е разработила глобални стандарти за отговорно палмово масло. Организацията е разработила набор от екологични и социални критерии, които компаниите трябва да спазват, за да произвеждат устойчиво сертифицирано палмово масло (CSPO). Когато се прилагат правилно, тези критерии могат да помогнат да се сведе до минимум отрицателното въздействие на отглеждането на палмово масло върху околната среда и обществото. Можете да прочетете повече за нашите RSPO услуги тук.

Ако желаете да получите сертификат за RSPO или да научите повече за услугите, които предлагаме, моля свържете се с нашия специалист по програмата RSPO, Дебора ван Бовен-Флиер на dbf@nepcon.org или +31 (0) 6 19 17 77 49.

RSPO certificate

Актуализирано (8 януари 2018 г.): Вече можем да извършваме RSPO одити по Проследяване на продукцията по цял свят, с изключение на Китай. 

Have a question? Contact us.

views_block:image_gallery_on_news-block_1
views_block:keep_discovering_more_similar_content-block_1
block_content:87eac28e-8426-4617-ad2c-3140dfa65aae
field_block:block_content:basic:body

Бъдете в течение на актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

block_content:94b41a32-a90c-4997-a533-ad66f6283cff
field_block:block_content:basic:body